fredag 2 mars 2007

Per...

...Nuder var ungefär kandidat nr 4.500.000 till ordförandeklubban. Om endast svenskar var aktuella alltså. I annat fall låg han som nr 3.000.000.000.

....Å vann ett helt nytt badrum. Grattis!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fattar inte........

Laanna sa...

Eeeeh...inte jag heller!

Peter Madison sa...

puh...skönt att andra heller inte fattar...exakt vad menar du?????

Mylt sa...

Till alla: En ledtråd: Tänk könskvotering...

Peter Madison sa...

jahaaaaa.......men nu är ju grejen den att Per Nuder representerar det "gamla gardet", dvs Göran Perssons anhängare och är det nåt Socialdemokratin inte behöver är väl just en sån typ av ledare.... Sen vetefan om just Mona Sahlin är rätta kvinnan att leda det partiet... Å andra sidan är väl vadsomhelst bättre än just Göran och absolut vadsomhelst bättre än de som regerar nu...så det är nog lika bra du vänjer dig vid att Mona blir nästa statsminister...huh....;)

Anonym sa...

Det har tydligen funnits en sammansvärjning bland s-kvinnorna att om ingen kunde tänka sig att tacka ja till att leda socialdemokraterna skulle en av dem som tackat nej helt plötsligt tacka ja.. allt för att det inte skulle bli en man som partiledare... och är det vad som är bäst för partiet, eller för kvinnosaken för den delen.. och jag är dessutom kvinna, men tycker att en sån taktik suger fett... /fru y

Mylt sa...

Jag ville bara påpeka att den främsta, eller enda, meriten som räknades satt en bit under bältet. Personligen tycker jag det var ett bra val. Låt Mona visa upp sig ett tag så kan det inte finnas många som kan tänka sig att rösta på sossarna sen.

Laanna sa...

I 118 år har det tydligen varit män som styrt sossarna! Jag håller nog på Mona nu faktiskt...

Mylt sa...

laanna: Jag med..