onsdag 9 maj 2007

Vänstern visar framfötterna


Inte vänsterpartiet direkt. Men väl "ledande vänsterpartister" som det uttrycktes på TV. Dom tycker att det skall bli lagligt att knarka. Klart vi skall ha det så. För inte vill vi väl ha en stat som omyndigförklarar sina egna medborgare? Är man 18 år så skall man fan själv få bestämma om man vill gå till ICA och köpa sitt knark eller om man vill låta bli.

6 kommentarer:

Peter Madison sa...

Njae...jag vet inte. Helt ärligt tror jag du ändrar inställning till ditt resonemang om du ser dina egna barn stå å pumpa in heroin i armarna nere vid Ica samtidigt som de säljer sina kroppar för att få råd till knarket, för det måste de ju också kunna få göra...

Och att sen försöka ta sig ur sitt beroende går ju inte för de har inte råd eftersom alla sjukhus är privata och vem vill ta hand om en nerpundad hora...??

Hur ser ett samhälle ut i din värld? Om du fick visionera helt fritt...

Anonym sa...

Eller så är detta ett av de tillfällen där mannen i huset använder sig av ironi?!/fru y

Anonym sa...

Peter: Knark är billigt om det inte är illegalt eller skattas hårt. Sen lär ju inte barnen alltid göra som föräldrarna tycker, men de blir ju också vuxna nån gång och får ta sina egna beslut precis som du och jag. 18 år kanske inte är rätt ålder att bli myndig då. Ska man få bestämma över sitt eget liv när man blir 25 kanske. Eller 30. Även om allt knark vore gratis och lagligt är det ändå en fösvinnande liten del som kommer att droga ned sig. Man vet ju att det är farligt.

som svar på sista frågan: Ingen behöver jobba med nåt dom inte vill, alla kan göra vad de känner för. Resa, slappa sporta. Ingen sjuk. Ren luft och rent vatten. Fred överallt.
/T

Peter Madison sa...

Okej...jag antar att hela resonemanget var ironi då, som jag ju inte förstår....och då är ju allt frid och fröjd...

Anonym sa...

Peter: Nja, helt ironiskt var det väl inte, även om det var väl hårddraget /T

Laanna sa...

Vadå lagligt "att knarka"? Att röka hasch är ju inte direkt samma sak som att injicera heroin...eller menar de alla droger? "Knark" är ju ett ganska luddigt begrepp.