tisdag 3 februari 2009

Airhead...

Låg och slumrade med Lycke på magen i soffan framför tv:n. Man blir rätt trött av att vara "ensamstående" trebarnsmamma till flickor i olika åldrar, där en dessutom har ett Italienskt temperament... (gissa vem..)
Iaf, vaknade av att herr T,( som bor på hotell, äter hotellfrukost och restaurangmiddag) ringde för att säga godnatt. Efter avklarade ömhetsbetygelser slötittar jag en stund på tv:n innan jag: Släcker alla lampor, laddar telefonerna, matar fiskarna, låser dörren och stoppar in ketchpflaskan i kylskåpet, allt med bebis på ena armen...

Victoria Silvstedt har tydligen fått en egen realityshow där man får följa hennes hektiska liv på alla jetset pläjses runt om i världen,. Just idag var hon i Saint Tropez där hon shoppade runt och försökte "undvika" papparazzis med sin lika blonda syster i släptåg.

I en sekvens var hon lite besviken på sig själv för att hon var så "up in the air" att hon hade "glömt" att ta på sig trosor inan hon gick ut i världen i sin muskorta klänning... ja ja. det är inte lätt att vara en celebritet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men du skaffa en såndär "bärsjal" som du hänger runt halsen och har ungen på magen. Syrran skaffade en sådan och det ser väldigt behändigt ut, och bekvämt för den lilla som ligger där:)
Tips från nyblivna moster:)

Kram maria